1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Toeslagenservicepunt

Inwoners van Hardinxveld-Giessendam kunnen met alle vragen over toeslagen terecht bij het Toeslagenservicepunt van Servanda. Het servicepunt is onderdeel van het sociaal raadsliedenwerk. Toeslagen vormen een aanvulling op het inkomen. Dat geldt voor de huur- en de zorgtoeslag, maar bijvoorbeeld ook voor het kindgebonden budget. Valt een toeslag weg, dan kan dit leiden tot financiële problemen. Het aanvragen en invullen van de formulieren is best ingewikkeld. Het onjuist invullen van een formulier en/of het verkeerd doorgeven van een wijziging in de gezins- of inkomenssituatie kan zorgen voor minder inkomen. Heel vervelend. Ook het feit dat alles via de computer ingevuld moet worden en dat u moet beschikken over een DigiD, zorgt voor de nodige narigheid. Het toeslagenservicepunt biedt in al de genoemde gevallen uitkomst.

Service
Inwoners van Hardinxveld-Giessendam kunnen gratis gebruik maken van het Toeslagenservicepunt. De medewerkers hebben toegang tot de gegevens uit de toeslagenadministratie van de Belastingdienst. Wel moet u toestemming geven om deze gegevens te raadplegen of wijzigingen aan te brengen. De medewerkers werken volgens de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot de privacy.

Interesse
Mocht u geïnteresseerd zijn in de aangeboden dienstverlening, dan bent u bij Servanda van harte welkom. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer (0184) 61 27 71.