1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Activiteitengids Sport/Bewegen en Cultuur

Beste aanbieder van activiteiten op het gebied van Sport/Bewegen en Cultuur,

In samenwerking met de gemeente Hardinxveld-Giessendam brengen wij in 2017 een Activiteitengids uit. Hierin verzamelen wij alle (sportieve en culturele) activiteiten die in de gemeente Hardinxveld-Giessendam te doen zijn en openbaar toegankelijk zijn. 

Eind augustus wordt deze gids huis-aan-huis verspreid in de gemeente. Om te zorgen dat we een zo'n compleet mogelijk overzicht in de gids kunnen plaatsen, hebben wij uw input nodig!

Tot en met woensdag 5 juli 2017 kunt u activiteiten aanmelden door middel van onderstaande link. Met dit formulier kunt u aangeven welke sportieve of culturele activiteit(en) uw organisatie, vereniging of club aanbiedt? Op het formulier geeft u per doelgroep aan welke activiteit u aanbiedt (1 activiteit per formulier). Daarbij geeft u aan op welke locatie de activiteit gegeven wordt. Geeft u de activiteit voor dezelfde doelgroep op meerdere locaties? Geef dit aan op het formulier bij de optionele extra locaties. Bij contactgegevens zet u hoe geïnteresseerden u kunnen bereiken om meer informatie op te vragen. Denk hierbij aan uw website, e-mailadres en telefoonnummer.

Organiseert uw organisatie, vereniging of club meerdere activiteiten? Dan vult u meerdere formulieren in.

Mocht u bij deze activiteiten een passende foto hebben die we voor publicatie mogen gebruiken, stuur deze dan via een mail naar Nancy of Jeroen, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De naamgeving van de foto dient als volgt te zijn: naam aanbieder activiteit _ activiteit, dit ziet er bijvoorbeeld zo uit: baanbrekers_schilderen.jpg.

Heeft u vragen? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. U kunt ons bereiken via het algemene telefoonnummer van Servanda (0184-612771).

Met vriendelijke groet,


Nancy Hagman (Cultuurcoach) en Jeroen Groeneveld (Sportcoach)
Sport en Cultuur in de Buurt, onderdeel van Servanda
Voornamelijk werkzaam van maandag-woensdag

Directe link naar formulier:
https://goo.gl/forms/wFkt7OuWPyT7W2qu1