1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Speel-In zoekt enthousiaste vrijwilligers

De voorbereidingen van de 39e editie van de Speel-In zijn in volle gang. De Speel-In kunnen wij natuurlijk niet draaien zonder jullie, enthousiaste vrijwilligers, daarom kun je vanaf vandaag weer naar de website om je aan te melden als vrijwilliger.

Om als vrijwilliger te helpen bij de Speel-In moet je minimaal 15 jaar oud zijn en het natuurlijk leuk vinden om kinderen een gezellige dag te bezorgen. Ook voor je maatschappelijke stage kan je bij de Speel-In terecht, er zijn wel een maximum aantal plekken hiervoor beschikbaar dus wees snel!

Lijkt het je leuk om mee te helpen tijdens de Speel-In? Ga dan snel naar www.speelin.nl en meld je aan via het aanmeldformulier. Hoe sneller je jezelf aanmeld, hoe meer kans je hebt om ook in de gewenste hoek geplaatst te worden. Voor meer informatie kun je bellen naar Servanda op telefoonnummer 0184-612771 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wist je dat we dit jaar weer een avondspeelin willen organiseren? Een Speel-In waar volwassenen welkom zijn om de Speel-In te beleven.  Je kunt op het aanmeldformulier aangeven of je hier ook bij aanwezig bent of niet.

We maken er weer wat moois van!