1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Speel-in

Aan het eind van iedere zomervakantie wordt sporthal de Wielewaal in Hardinxveld-Giessendam omgetoverd tot een waar kindervakantiespektakel, de 'Speel-In' genaamd.

In en rondom de Wielewaal worden meer dan 35 verschillende hoeken opgezet, waarin kinderen van 6 tot 13 jaar kunnen deelnemen aan allerlei creatieve en gezellige knutsel- en spelactiviteiten. Vijf dagen lang kunnen zij (zelfstandig) rondlopen en kiezen welke hoeken ze in willen gaan en aan welke activiteiten ze deel willen nemen. 

De Speel-In wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers en een beroepskracht van Servanda Stichting Welzijn. Ieder jaar zetten zij zich in om aan het eind van de zomervakantie een spetterende Speel-In neer te zetten.
Het Speel-In team bestaat uit zo'n 20 vrijwilligers en een beroepskracht, maar tijdens de Speel-In zijn er ongeveer 100 vrijwilligers actief.

Kijk voor meer informatie op www.speelin.nl. Daar kunt ook een goede indruk krijgen van de verschillende hoeken en activiteiten die de Speel-In rijk is